مواد لازم :

چهار عدد تخم مرغ بزرگ.

 آرد بادام دو پیمانه

 پنیر خامه ای شصت گرم 

  روغن حیوانی نصف پیمانه 

  بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 

  وانیل یک قاشق چایخوری 

 خامه ترش یک پیمانه

 شیرین کننده بیلو یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغهایی که به دمای محیط رسیده اند را در ظرفی شکسته و وانیل و شیرین کننده را به آن اضافه کرده و خوب بهم میزنیم، بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، پنیرخامه ای و خامه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و آرد را طی سه مرحله آرام آرام اضافه میکنیم، و خوب هم میزنیم و روغن را افزوده و خوب بهم میزنیم، قالب را چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه با 150 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.