موارد موردنیاز برای روی پیتزا (برای ۲ تا ۳ نفر)

  • سینه مرغ خرد شده ۸۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
  • ادویه شامل تخم گشنیز ، فلفل سیاه و قرمز ، نمک ، آویشن به میزان دلخواه
  • قارچ ۴ عدد
  • نصف یک فلفل دلمه سبز 
  • ژامبون 90درصد دو یا سه ورق خورد شده
  • گوجه فرنگی 2 عدد جهت تهیه سس 
  • کره 30 گرم  

برای تهیه سس گوجه ها را پوست کنده و رنده می کنیم، داخل ماهیتابه ریخته با حرارت متوسط میگذاریم، تا کمی آب گوجه ها گرفته شود و کره را به آن اضافه میکنیم، و بعد از اضافه کردن ادویه ها به مدت یک دقیقه روی حرارت قرار میدهیم و صبر میکنیم تا خنک شود.

- تهیه نان پیتزا:

  • سه عدد تخم مرغ
  • ۸۰ گرم پنیر پیتزا
  • سیر تازه رنده شده
  • یک قاشق غذا خوری آرد بادام
  • بیکینگ پودر ۱ ق چ
  • آویشن- نمک و فلفل سیاه، قرمز و پاپریکا

همه موارد را در مخلوط کن میریزیم و پس از یکدست شدن ته ماهیتابه نچسب را چرب میکنیم و مایع را داخل ماهیتابه میریزیم. پس از طلایی شدن یکطرف آن را برمیگردانیم تا طرف دوم نیز طلایی شود. نان پیتزا آماده شد!

قارچ و فلفل دلمه را تفت میدهیم و مرغ را سرخ میکنیم. سپس از سسی که درست کردیم روی نان  مالیده و سپس مرغ، قارچ ها، فلفل دلمه های تفت داده شده و ژامبون را روی نان میچینیم و روی آن را با پنیر میپوشانیم و به مدت ۵ دقیقه داخل مایکروویو یا فر گذاشته تا پنیرها آب شود. پیتزای ما آماده است.

ماکرو به ازای هر نفر سرو
کرب قابل جذب
فیبر
چربی
پروتئین
کالری
۱۶
۶
۸۲
۸۰
۱۱۲۲

نوش جان !!

جهت تهیه مزه های مختلف پیتزا، از ساختار مشابه میتوان استفاده نمود