پیاز سوخاری (سطح آسان)

روی آن ترد و داخل آن لطیف است. این دستور یک ترکیب از  نارگیل، پارمیسان و پودر سیر است. فقط به یاد داشته باشید تا اونها رو در دمای کم سرخ کنید تا نسوزند.

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • یک پیاز بزرگ حلقه حلقه شده
  • ۵۰ گرم پودر نارگیل
  • ۷۵ گرم پودر پنیر پارمیسان
  • کمی نمک
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر
  • کمی فلفل
  • دو عدد تخم مرغ
  • ۲۲۵ میلی لیتر روغن نارگیل


طرز تهیه:

  • تخم مرغ ها را شکسته و آن را داخل یک کاسه بریزید. 
  • دو قاشق چایخوری آرد نارگیل و کمی نمک به تخم مرغ ها اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید
  • سایر مواد خشک را نیز در ظرف دیگر باهم ترکیب کنید
  • توسط یک چنگال حلقه های پیاز را در داخل مایع تخم مرغ وارد کنید و سپس آن را در داخل ظرف پودرها وارد کنید تا پودر بر سطح پیاز ها بشیند
  • سپس حلقه ها را در ماهی تابه با روغن نارگیل سرخ کنید. در حدود ۳ تا ۴ دقیقه برای هر سمت پیاز ها طول میکشد تا به رنگ طلایی در آید. 

این غذا رو میتونید توسط نمک، سس مایونز کتویی یا سایر سس های مجاز میل کنید.


ماکرو به ازای هر نفر سرو
کرب قابل جذب
فیبر
چربی
پروتئین
کالری
۵
۸
۱۹
۱۳
۲۶۱

نوش جان !!