مواد لازم جهت تهیه سس مایونز:

  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن زیتون یا روغن آووکادو ۱ لیوان یا ۲۲۵ میلی لیتر
  • آبلیمو یک قاشق چایخوری
  • سرکه یک قاشق چایخوری
  • فلفل و نمک در صورت نیاز
  • پودر خردل یا سس خردل یک قاشق چایخوری


برای تهیه سس مایونز خانگی ابتدا زرده تخم مرغ را کاملا از سفیده جدا می کنیم چون سفیده، اصلی ترین عامل خراب شدن سس است.زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و نمک و پودر خردل را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شوند.بعد در کاسه ای سرکه را می ریزیم و آبلیمو را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و نیمی از آن را در پیاله ای می ریزیم و کنار می گذاریم و نیم دیگر را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و آن وقت روغن زیتون را قطره قطره به مواد اضافه می کنیم و با ریختن هر قطره با مواد آن را به طور مداوم مخلوط می کنیم و سپس قطره بعدی را می ریزیم.

زمانی که نصف لیوان روغن زیتون را قطره قطره اضافه کردید دیگر دست نگه می داریم و سس را مخلوط می کنیم به احتمال زیاد مایه سس غلیظ شده و اصطلاحا خودش را گرفته ، در اینجا باقی مخلوط آبلیمو و سرکه را که در پیاله ریخته بودیم به سس اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و مجددا نصف دیگر لیوان روغن را قطره قطره به سس می افزاییم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا غلظت بگیرد.

غلظت گرفتن سس بستگی به مخلوط کردن کافی مواد دارد و این روش افزودن قطره ای به میکس بهتر مواد کمک میکند. این سس مایونز خانگی تا ۵ روز در یخچال قابل نگهداری است.

کرب قابل جذبفیبرچربیپروتئینکالری
۰.۲۰۵۷۱۵۱۰

با غذاهای دریایی انتخاب بسیار خوشمزه ای میشه! نوش جان!