غنی ترین منبع آنتی اکسیدان EGCG موثر در افزایش متابولیسم، چربی سوزی، افزایش انرژی و آرامش بخش

ارسال رایگان
سبد بالای ۳۰۰ هزار تومان

تضمین بازگشت وجه
در صورت عدم رضایت

ضمانت اصالت کالا

پشتیبانی ۲۴ ساعته
گیاه چای که به طور خاص برای تهیه ماچا (Matcha) در ژاپن رشد داده میشود، به طور معمول به مدت دو تا چهار هفته با سایبانهایی پوشانده میشود تا میزان کلروفیل آنها قبل از اینکه برگهای چای جمعآوری شوند، افزایش یابد. پس از برداشت دستی، قسمتهای شیرین برگ چای بخاردهی و خشک شده و سپس بوسیله آسیابهای سنگی مخصوصی، پودر شده که ماچا نامیده میشود.
همچنین از آنجایی که ماچا به صورت پودر است و برخلاف چای سبز نیازی به دَم کردن ندارد، تمام برگ مصرف شده و در نتیجه فواید بسیار بیشتری نسبت به چای سبز دارد. به طور میانگین یک فنجان ماچا از نظر مواد مغذی برابر با ۱۰ فنجان چای سبز دم شده معمولی است.
بر اساس مطالعات موسسه ملی سلامت و دانشگاه Tufts امریکا، در سال ۲۰۰۴، ماچا بعنوان غنیترین منبع آنتی اکسیدان EGCG شناخته شد. این آنتی اکسیدان به همراه کافئین موجود در ماچا سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده و چربی را در جریان خون آزاد میکند و در نتیجه بدن میتواند از چربی بعنوان سوخت استفاده کند.
مزه این چای شبیه چای سبز بوده ولی به دلیل داشتن مقدار زیادی کلروفیل اصطلاحاً دارای یک شیرینی پنهان (Subtle Sweetness) است
از اين مدل ماچا ميتوان براي تهيه انواع نوشیدنی های گرم و سرد، بستنی،كيك و دسر، جهت رسيدن به آرامش و تمركز اعصاب، استفاده از آنتي اكسيدان و مزاياي ديگر آن استفاده نمود.
ماچا ماچانو در منطقه یوجی (Uji) ژاپن تولید شده است. این منطقه به دلیل آب و هوای معتدل، آب تازه و خاک حاصل خیز برای رشد برگ های چای بسیار مناسب است. این شرایط کمک می کند تا برگ های چای سبز دارای ارزش غذایی به نسبت بالایی پیدا کنند.
نحوه مصرف: بسته بندی به صورت ساشه ای باعث شده تا مصرف ماچا بسیار راحتتر باشد چراکه مقدار آن در هر دفعه مصرف مشخص شده است (براساس منابع معتبر، مقدار استاندارد به صورت هر نیم گرم ماچا برای ۱۳۰ میلیلیتر آب تعریف شده است). هر ساشه محتوی نیم گرم ماچاست که برای یک فنجان ماچا کافی است.
دیدگاه خود را بنویسید