مواد لازم

آرد بادام درختی یک قاشق غذاخوری

شیرین کننده مجاز کتویی 4 قاشق غذاخوری

کره حیوانی 40 گرم

شکلات تلخ کتویی 60 گرم

وانیل 1 قاشق چایخوری

پودر قهوه کتوکلاب نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ دو عدد

مقداری کره و پودر کاکائو برای داخل مافین و تزئین

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک

ابتدا کره و شکلات را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود، در این میان تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و به همراه شیرین کننده مجاز و وانیل خوب هم بزنید تا یکدست شود.

شکلات مذاب را بعد از خنک شدن به مواد افزوده و مجدد هم بزنید، در ادامه پودر قهوه را بریزید و آرد بادام را هم بعد از الک کردن به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

قالب های مافین را چرب کرده و کمی پودر کاکائو بپاشید سپس آن را برگردانید تا کاکائوی اضافی اش بیرون بریزید. 

حالا حدود دوسوم از حجم قالب ها را با خمیر پر کرده و آن ها را داخل سینی فر بچینید و برای 7 تا 10 دقیقه با دمای 210 درجه بپزید.

بعد از اینکه چاکلت لاوا آماده شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و کمی پودر کاکائو یا پودر قهوه برای تزئین بپاشید.

نوش جان