مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
پودر تارتار یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 55 گرم
طرز تهیه
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا میکنیم و سفیده را با پودر تارتار آنقدر بهم میزنیم تا خوب پف کرده و وقتی ظرف را برمیگردانیم از آن سرریز نشود.
و آن را کنار میگذاریم.
زرده را با نمک و پنیرخامه ای مخلوط کرده و آنقدر میزنیم که کرمی و کشدار شود، سفیده ها و زرده ها را به آرامی در جهت عقربههای ساعت مخلوط میکنیم.
در سینی فر از مواد به صورت نقطهای میریزیم و در فری از نیم ساعت قبل با دمای 150 درجه روشن کرده ایم به مدت ده تا پانزده دقیقه میگذاریم.
نوش جان
دیدگاه خود را بنویسید