مواد لازم

تخم مرغ سه عدد

پودر تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

پنیر خامه ای 55 گرم

طرز تهیه

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا میکنیم و سفیده را با پودر تارتار آنقدر بهم میزنیم تا خوب پف کرده و وقتی ظرف را برمیگردانیم از آن سرریز نشود. 

و آن را کنار میگذاریم. 

زرده را با نمک و پنیرخامه ای مخلوط کرده و آنقدر میزنیم که کرمی و کشدار شود، سفیده ها و زرده ها را به آرامی در جهت عقربه‌های ساعت مخلوط میکنیم. 

در سینی فر از مواد به صورت نقطه‌ای میریزیم و در فری از نیم ساعت قبل با دمای 150 درجه روشن کرده ایم به مدت  ده تا پانزده دقیقه میگذاریم.

نوش جان