مواد لازم برای تهیه این بستنی خوشمزه (برای دو نفر):

خامه صبحانه: 250 میلی لیتر

شیرین کننده اریتریتول: به مقدار لازم( اگه شما شیرین تر دوست دارین میتونین بیشتر بریزید)

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری (میتونید شکلات تخته ای مجاز بالای ۸۵ درصد رو هم به روش بن ماری آب کنید و استفاده کنید)

کره: 20 گرم

شکلات تلخ خورد شده: به مقدار دلخواه

مغزیجات و آجیل ها یا میوه های مجاز برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا خامه صبحانتون رو داخل یک ظرف فلزی بریزید و با شیرین کنندتون به آرامی با قاشق هم بزنید، و به مدت نیم ساعت درون فریزر بگذارید.

ظرف بزرگی را از یخ پر کنید و ظرف فلزی حاوی خامه و شیرین کننده را داخل آن قرار دهید ( چون خامه پف میکند، ظرف بزرگتر از مقدار موادتون انتخاب کنید) سپس پودر کاکائو( یا شکلات بن ماری شده که گذاشتید خنک شود) را به همراه کره ای که به دمای محیط رسیده است به آن اضافه کنید و با همزن برقی شروع به هم زدن آن کنید. توجه داشته باشید در ابتدای این کار خامه شما شل میشود اما آنقدر بزنید تا خامه کاملا یکدست شود و پف کند به طوری که اثر پره های همزن روی آن بماند و اگر ظرفتان را کج کنید مواد شما سرازیر نشود.

در این مرحله شکلات تلخ خورد شده را به مواد اضافه و به آرامی هم بزنید و به مدت چهار ساعت درون فریزر قرار دهید.

از مغزیجات و میوه ها برای تزئین آن استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

نوش جان !

کربوهیدرات قابل جذب
چربی
پروتئین
کالری بدون
(محاسبه شکلات تلخ)
۲.۷۹۳.۶۷.۱۹۰۰