قهوه کلاسیک برزیل کلمبیا

از {{model.count}}

100 گرمی

28,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

این قهوه مختص به کشور کلمبیا است. به طور کلی قهوه کلمبیا به دلیل شرایط رشد عالی و نحوه پردازش آن به عنوان قهوه ای با طعم منحصر بفرد شناخته شده است. اغلب انواع قهوه کلمبیا به طعم ملایم گلی با ردپایی از میوه های گرمسیری، توت قرمز یا سیب و شیرینی شکلات، کارامل یا نیشکر مشهور بوده و رایحه و طعم میوه ای، مرکبات و ادویه جات در آن ها احساس میشود.بخش اعظم تولید قهوه در کلمبیا را قهوه عربیکا تشکیل می دهد که نسبت به قهوه روبوستا مرغوب تر بوده، طعم شیرین و ملایم تری دارد و کافئین آن کمتر – حدود نصف – و اسیدیته آن قوی تر است.

ارسال رایگان

ارسال رایگان


سبد بالای ۲۰۰ هزار تومان
تضمین بازگشت وجه

تضمین بازگشت وجه


در صورت عدم رضایت
ضمانت اصالت کالا

ضمانت اصالت کالا


پشتیبانی ۲۴ ساعته

پشتیبانی ۲۴ ساعته


طعم قهوه کلمبیا

این قهوه مختص به کشور کلمبیا است. به طور کلی قهوه کلمبیا به دلیل شرایط رشد عالی و نحوه پردازش آن به عنوان قهوه ای با طعم منحصر بفرد شناخته شده اما به دلیل آن که در مناطق گوناگون این کشور انواع مختلف قهوه رشد می کند طعم های گوناگونی از قهوه کلمبیا به سراسر جهان صادر می شود.

اغلب انواع قهوه کلمبیا به طعم ملایم گلی با ردپایی از میوه های گرمسیری، توت قرمز یا سیب و شیرینی شکلات، کارامل یا نیشکر مشهور بوده و رایحه و طعم میوه ای، مرکبات و ادویه جات را در آن ها می توان احساس کرد.

بخش اعظم تولید قهوه در کلمبیا را قهوه عربیکا تشکیل می دهد که نسبت به قهوه روبوستا مرغوب تر بوده، طعم شیرین و ملایم تری دارد و کافئین آن کمتر – حدود نصف – و اسیدیته آن قوی تر است.

تولید و انواع قهوه کلمبیا

در کلمبیا قهوه در مزارع کوچک روی دامنه های شیب دار کشت می شود، این نواحی با درختان موز و دیگر درختان احاطه شده و سایه کافی برای رشد قهوه فراهم می کنند.

همچنین به دلیل شیب دار بودن زمین استفاده از ماشین های مکانیکی برای چیدن گیلاس های قهوه غیرممکن بوده و این کار کاملا دستی و با دقت انجام می شود که اگرچه روش زمانبری است و به نیروی کار بیشتری نیاز دارد اما قهوه حاصل باکیفیت تر خواهد بود زیرا دستگاه نمی تواند مانند انسان گیلاس های سبز، خراب، بیش از حد رسیده و رسیده را تشخیص دهد به همین دلیل در صورت چینش ماشینی، قهوه حاصل مرغوبیت چندانی نخواهد داشت.

در کلمبیا 22 منطقه مختلف برای کشت قهوه وجود دارد که به طور کلی به سه گروه اصلی تقسیم می شوند:

نواحی شمالی: طعم قهوه در این نواحی شکلاتی و آجیلی بوده و اسیدیته کمتری دارد
نواحی مرکزی: قهوه در این نواحی طعم گیاهی و میوه ای و عطر قوی داشته و اسیدیته آن متوسط است
نواحی جنوبی: قهوه این نواحی اسیدیته بیشتری داشته و طعم مرکبات را در آن می توان احساس کرد

برخی از بهترین قهوه های کلمبیا که به نام منطقه کشت آن ها نامگذاری شده عبارتند از:

  • مدلین (Medellin)
  • ارمنیا (Armenia)
  • مانیزالس (Manizales)

هر سه نوع قهوه در بخش مرکزی کلمبیا کشت شده و اغلب با هم و با نام MAM به فروش می رسند.

قهوه کستیلو (Castillo) از دیگر قهوه های پرطرفدار کلمبیایی است که بسیار دیر فاسد می شود اما به دلیل اشتراکاتی که با قهوه روبوستا دارد بسیاری افراد درباره کیفیت تردید دارند. این نوع قهوه به عطر قوی و اسیدیته بالای آن شناخته شده است.

قهوه کاتورا (Caturra) به عنوان یکی از بهترین قهوه های کلمبیا شناخته شده که اولین بار در برزیل کشت شده اما در حال حاضر در سراسر کلمبیا به شهرت رسیده است، این قهوه اسیدیته کمی دارد و بیشتر در معرض فاسد شدن قرار دارد.

قهوه تینتو (Tinto) که به نام آب جوهری نیز شناخته شده قهوه مورد استفاده اکثر مردم کلمبیا است و در خیابان های این کشور به وفور به فروش می رسد. این قهوه با این که کیفیت چندانی ندارد اما ریشه در فرهنگ کلمبیایی دارد.

خواص قهوه کلمبیا

از جمله خواص بی نظیر و خارق العاده قهوه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سلامت کبد
  • انرژی بخش
  • لاغری و کاهش وزن
  • پیشگیری از دیابت نوع 2
  • کاهش علائم افسردگی
  • پیشگیری از سرطان
  • کاهش خطر بروز سکته مغزی
  • افزایش تمرکز
  • بهبود کارایی جسمی
  • پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون

طرز تهیه قهوه کلمبیا

قهوه کلمبیا از انواع قهوه هایی است که بر اثر برشتگی سطح بالا یا دارک رست چندان تلخ نمی شود و به همین دلیل یکی از بهترین انواع قهوه مورد استفاده برای تهیه قهوه اسپرسو می باشد.

نحوه برشته کردن قهوه کلمبیا

یکی از ویژگی های حیرت انگیز قهوه کلمبیا این است که به دلیل طعم ملایم و بادی کامل می توان آن را در درجه های مختلف برشته کرد.

  • قهوه کلمبیا لایت رست (برشتگی ملایم) طبیعت اسیدی بیشتری داشته و در حالی که طعم دانه های قهوه در آن حفظ شده مزه های میوه ای، مرکباتی و شکلاتی کاراملی را در آن می توان احساس کرد.
  • قهوه کلمبیا مدیم رست (برشتگی متوسط) طعم میوه ای، شکلاتی و آجیلی کمی تلخ داشته و اسیدیته آن کمتر از لایت رست است.
  • قهوه کلمبیا دارک رست (برشتگی زیاد) طعم و عطر قوی تر و تلخ تری داشته و اسیدیته آن کمتر از دو نوع قبلی می باشد.

منابع: homegrounds – littlecoffeeplace

روش های دم کردن قهوه کلمبیا

1. اسپرسو

همانطور که اشاره کردیم قهوه کلمبیا دارک رست چندان تلخ نبوده و از سوی دیگر اسیدیته بالا و طعم ملایم قهوه کلمبیا باعث شده گزینه ایده آل برای تهیه قهوه اسپرسو محسوب شود.

قهوه کلمبیا برای تهیه نوشیدنی های اسپرسو شیری از جمله ماکیاتو و کاپوچینو عالی است.

2. اروپرس

طعم متعادل و بادی* کامل قهوه کلمبیا آن را برای استفاده از روش اروپرس مناسب کرده است. جالب است بدانید همه ساله شهر بوگوتا – پایتخت کلمبیا – میزبان رقابت های اروپرس می باشد که به منظور بهبود فرهنگ دم کردن قهوه در این کشور برگزار می شود.

* بادی در واقع تاثیر دهانی و غلظت نوشیدنی قهوه است که روی زبان احساس می شود.

نوع
عربیکا
اسیدیته
متوسط به بالا
عطر
قوی
طعم
ملایم
درصد برشته شدن
دارک رست
کافئین
1.17 درصد تا 1.37 درصد

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...