مواد مورد نیاز:

  • ۱ پیمانه آرد تخم کتان( تخم کتان را در آسیاب کاملا پودر کنید.)
  • ۲/۳ پیمانه آب داغ
  • ۱ ق چ پودر کاری
  • ۱/۲ ق چ پودر پیاز
  • ۱/۲ ق چ پودر سیر
  • ۱/۲ ق چ نمک
  • زردچوبه به مقدار دلخواه

بعد از آنکه تخم کتان را آسیاب کرده و به شکل پودر در آوردید، ادویه ها را به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا یک پودر یک دست بدست بیاید، سپس در یک قابلمه آب را بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش بیاید و آن را خاموش کنید، تمام مواد خشک خود را به آن اضافه کنید و سریع به هم بزنید تا مواد کاملا قاطی شوند و شکل خمیری پیدا کنند.

یک ماهیتابه را روی گاز بگذارید و صبر کنید تا داغ شود، در صورت تمایل میتوانید کمی روغن در آن بریزید اما بدون روغن میتوان این نان را تهیه کرد. 

سپس از مواد خمیری به اندازه ی یک نارنگی کوچک چانه میگیریم و کاملا آن را پهن میکنیم. سپس درون ماهیتابه داغ شده میگذاریم.

صبر میکنیم تا یک سمت آن بپزد، این کار در حد دو الی سه دقیقه زمان نیاز دارد.

سپس آن را برمیگردانیم و برای طرف دیگر نان خود این کار را تکرار میکنیم.

نوش جان

این نان را میتوانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ماکروشماری کل:

کالری : 800 

کربوهیدرات: 43.5 گرم

پروتئین: 27 گرم

فیبر: 40 گرم

چربی: 63 گرم