مواد لازم:
- دو قاشق کره بادام زمینی
- دو عدد تخم مرغ
- یک قاشق چایخوری ترکیبی از زنجبیل و جوزهندی و دارچین
- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- کمی بادام زمینی خشک شده و رست شده
- شیرین کننده به میزان دلخواه
کره بادوم زمینی را با همزن خوب میزنیم تا نرم شود، سپس شیرین کننده و ادویه ها را اضافه کرده، سفیده و زرده را جدا کرده، زرده را به مخلوط کره بادام زمینی و ادویه و شیرین کننده ها اضافه میکنیم و آنقدر میزنیم تا یکدست و کرمی رنگ شود، سفیده ها را در ظرفی جداگانه با پره های همزن تمیز، آنقدر میزنیم تا کاملا پف کند و زمانیکه ظرف را برمیگردانیم از ظرف بیرون نریزد، سپس سفیده های پف کرده را به مخلوط خود اضافه کرده و در جهت عقربه های ساعت مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود، در انتها بادام زمینی های رست شده را اضافه میکنیم، و به اندازه دلخواه روی کاغذ روغنی سینی فر میریزیم و به مدت بیست دقیقه در فر با دمای 180 درجه میگذاریم.
شما میتوانید بجای بادام زمینی خشک شده از شکلات چیپسی مجاز و یا میوه های خرد شده و خشک شده مجاز مثل تکه های توت فرنگی خردشده و خشک شده استفاده کنید.
نوش جان
ماکروشماری کل این کوکی خوشمزه:
کالری: 326
چربی:25 گرم
کربوهیدرات: 4 گرم
پروتئین: 19.6 گرم
فیبر: 1.7 گرم
دیدگاه خود را بنویسید