قهوه ترک دارک

از {{model.count}}

100 گرمی

16,900 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

پودر قهوه مخصوص تهیه قهوه ترک - این قهوه در کشورها و مناطق مختلف با کمی تفاوت انجام میگیرد ولی بطور کلی ؛ برای درست کردن قهوه ترک ، قهوه آسیاب شده داخل یک ظرف کوچک مخصوص که جازوه ( جَذوه یا cezve ) و همچنین ایبریک Ibrik  نامیده می شود ، به همراه آب به جوش می آید .این قهوه در ایران ، ترکیه ، بلغارستان ؛ رومانی , اسلوانی ؛ مجارستان ؛ قهوه ترک نامیده می شود . این سبک دم کردن قهوه برای اولین بار از یمن آمده است ؛ جایی که یک حاکم عثمانی در قرن ۱۶ در یمن مستقر بود و عاشق این قهوه شد و آن را به سلطان سلیمان پادشاه معرفی کرد و از آن پس در استانبول و ترکیه محبوبیت بسیار یافت و سپس به سایر نقاط جهان راه یافت.

ارسال رایگان

ارسال رایگان


سبد بالای ۲۰۰ هزار تومان
تضمین بازگشت وجه

تضمین بازگشت وجه


در صورت عدم رضایت
ضمانت اصالت کالا

ضمانت اصالت کالا


پشتیبانی ۲۴ ساعته

پشتیبانی ۲۴ ساعته


دم کردن به روش ایرانی

در دم کردن این قهوه  به روش مرسوم در کشور ما ایران ؛ پودر قهوه ترک را به همراه آب ( در صورت تمایل همراه با شکر ) در قهوه جوش ریخته و محلول را کاملا بهم زده و روی حرارت قرار داده.

تا زمانی که دمای آب نزدیک نقطه جوش برسد و روی سطح قهوه قوام و کف قهوه تشکیل شده و کف قهوه شروع به بالا آمدن در دهانه قهوه جوش کند ، در این هنگام قبل از جوشیدن قهوه ؛ قهوه جوش از روی حرارت برداشته می شود و قهوه سرو می شود .

دم کردن به روش ترکیه ای

در دم کردن این قهوه به روش ترکیه ای ؛ ابتدا آب ( در صورت تمایل به همراه شکر ) در قهوه جوش جازوه به جوش می آید و سپس قهوه آسیاب شده کاملا نرم و ریز ؛ به آب اضافه می گردد .

هنگامی که به آرامی شروع به جوش آمدن کرد و فوم و قوام ایجاد شده بر روی سطح قهوه شروع بالا آمدن در دهانه باریک جازوه نمود ؛ فوم قهوه را هم زده و دوباره قهوه را حرارت داده تا فوم قهوه مجددا بالا بیاید. این کار را چندبار انجام داده ( معمولا سه بار ) و سپس قهوه جوش را از روی حرارت برداشته و سپس قهوه ترک سرو می گردد

.این مراحل حداقل ۷ دقیقه زمان می برد . در زمان سفارش قهوه ترک در ترکیه ؛ می توان میزان شیرین بودن قهوه را با چند اصطلاح ساده تعیین نمود ، واژه Sade  یا همان ساده خودمان , یعنی قهوه ترک بدون شکر باشد . واژه Az şekerli یعنی قهوه ترک با شکر کم . واژه orta şekerli یعنی قهوه ترک نیمه شیرین. واژه şekerli یعنی قهوه ترک شیرین

تهیه قهوه ترک در منزل

خب حالا اگر با توضیحات بالا علاقه مند شدید که درمنزل قهوه ترک دم کنید ، شما به یک قهوه جوش با دهانه باریک ( جازوه ) و تعدادی فنجان کوچک و قهوه ترک کاملا آسیاب شده و نرم نیاز دارید . سپس با فنجان مقدار آب مورد نیاز را پیمانه کنید ؛ برای هر نفر یک فنجان سرخالی آب ( با دمای معمولی شیرآب منزل  ؛ و نه آب گرم یا جوشیده ) در جازوه بریزید و به ازای هر فنجان آب یک قاشق مرباخوری قهوه  آسیاب شده نرم ( ترجیحا قهوه تازه آسیاب شده ) به جازوه قهوه بریزید .

سپس محلول آب و قهوه را بهم بزنید تا کاملا قهوه در آب حل شود. سپس جازوه و قهوه جوش را روی شعله و حرارت متوسط قرار دهید .

دیگر نیازی به هم زدن محلول آب و قهوه نیست ؛ کافیست روند گرم شدن قهوه را در جازوه دنبال کنید.

هنگامی که محلول قهوه شروع به کف کردن و قوام بستن ( مانند قوام بستن شیر در هنگام گرم کردن ) کرد ؛ آماده باشید که دارید به آخرین مرحله نزدیک می شوید ! پس از آنکه کف قهوه از دهانه جازوه شروع به بالا آمدن نمود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...