(سطح آسان) این دستور پرکالری و چرب بوده و در کنار پنکیک یا وافل مناسب بوده و همچنین به عنوان دیپ در کنار بری های تازه خوشمزه خواهد بود.

مواد لازم برای ۶ نفر:

  • ۱۵۰ گرم فندق
  • ۶۰ میلی لیتر روغن نارگیل
  • ۳۰ گرم کره
  • دو قاشق چایخوری پودر کاکائو
  • یک قاشق چایخوری پودر وانیل
  • یک قاشق چایخوری شیرین کننده الیتریتول


مقایر ماکرو به ازای هر نفر
کرب قابل جذب
فیبر
چربی
پروتئین
کالری
۲
۳
۲۸
۴
۲۷۱

طرز تهیه:

  • فندق ها را در ماهیتابه تفت دهید تا به رنگ طلایی درایند. دقت کنید چون فندق به راحتی میسوزد.
  • فندق ها را در یک حوله تمیز بریزید و پوست های روی آنها را تا جایی ک امکان داره جدا کنید. بقیه پوست ها را بگذارید تا روی فندق ها بماند.
  • فندق ها و سایر مواد را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید. هر چه مقدار مخلوط کردن بیشتر باشد سس یکدست تری خواهیم داشت.

نوش جان !