مواد مورد نیاز (برای 8 نفر)
بخش پایین چیزکیک:
- آرد بادام 100 گرم
- آرد نارگیل 100 گرم
- نمک نصف قاشق چای خوری
- شیرین کننده دلخواه
- کره آب شده 80 گرم
مواد لازم بخش بالای چیزکیک:
- پنیر خامه ای 100 گرم
- خامه صبحانه 100 گرم
- شیرین کننده دلخواه
- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین حیوانی 10 گرم
آرد نارگیل و بادام را مخلوط کرده و به آن کره آب شده را میافزاییم، سپس شیرین کننده و نمک را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم، کف قالب کمربندی کاغذروغنی پهن میکنیم و موادمون رو در آن ریخته و خوب فشار میدهیم تا کاملا قالب را پر کند و سفت و منسجم شود. سپس آن را برای مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
در ظرف دیگر خامه، پنیر خامه ای، وانیل، شیرین کننده و پودر ژلاتین را ریخته و آن قدر با همزن آنها را مخلوط میکنیم تا با خارج کردن همزن از مواد، اثر پره های همزن روی مخلوط باقی بماند. قالب را از یخچال درآورده و ترکیب خامه ای را در آن میریزیم و برای دو ساعت دیگر داخل یخچال قرار میدهیم.
ماکرو به ازای هر نفر سرو | ||||
کرب قابل جذب | فیبر | چربی | پروتئین | کالری |
۳ | ۳۳ | ۲۷ | ۶ | ۲۹۳ |
نوش جان !!
دیدگاه خود را بنویسید