مواد لازم :

شیرین کننده کتویی 100 گرم

تخم مرغ سه عدد 

شیر نارگیل نصف پیمانه 

شکلات تخته ای مجاز 200 گرم 

خامه صبحانه 200 گرم 

پودر ژلاتین گاوی 2 قاشق غذاخوری 

پودر تارتار یک قاشق غذاخوری 

وانیل نوک قاشق چایخوری 

طرز تهیه :

شکلات تخته ای و خامه را باهم داخل ظرفی فلزی ریخته و به روش بن ماری آب میکنیم و کنار میگذاریم.

سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا میکنیم، سفیده رو با پودر تارتار آنقدر میزنیم تا کاملا پف کرده بطوریکه زمانی که ظرف را برمی‌گردانیم سرریز نشود.

زرده را بهمراه شیرین کننده و پودر ژلاتین و وانیل مخلوط کرده و آنقدر میزنیم تا کش دار و کرمی رنگ شود. سپس‌ شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید، سپس شکلات و خامه بن ماری شده را اضافه کنید و خوب بهم میزنیم، مخلوط سفیده تخم مرغ پف کرده را اضافه میکنیم و آرام آرام در یک جهت بهم میزنیم تا موس شکلاتی ما پفی شود.

حال در قالبهای دلخواه از موادمان میریزیم و حدود چهارساعت در یخچال‌ میگذاریم. 

نوش جان 🌺