مواد لازم:

آرد بادام 2.5 پیمانه

روغن مجاز 1 پیمانه

پودر کاکائو 0.5 پیمانه

شیر نارگیل 1 پیمانه

تخم مرغ چهار عدد 

وانیل نصف قاشق چایخوری 

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

پودر تارتار یک قاشق چایخوری 

شیرین کننده مجاز کتویی 1.5 پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و به  سفیده پودر تارتار را اضافه کرده و آن را با همزن آنقدر میزنیم تا کاملا پف کند و وقتی ظرف را برمیگردانیم از آن سرریز نشود. سپس آن را کنار میگذاریم و سراغ بقیه مراحل میرویم. 

زرده ها را با شیرین کننده و وانیل مخلوط کرده و خوب بهم میزنیم سپس آرد بادام را در سه مرحله ذره ذره اضافه کرده و بهم مبزنیم، بکینگ پودر و پودر کاکائو و شیر را اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم و در انتها روغن را اضافه میکنیم و آنقدر بهم میزنیم تا یک مایه یکدست داشته باشیم، سپس سفیده های تخم مرغی که کنار گذاشته بودیم را آرام آرام اضافه میکنیم و در جهت عقربه های ساعت مخلوطمان را به آرامی بهم میزنیم تا موادی یکدست داشته باشیم. 

در فر 160 درجه به مدت 25 دقیقه 

توجه داشته باشید که فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید تا کیک شما پف بیشتری کند. 

نوش جان